Najnovšie recenzie zo sekcie Zásuvky
- Spokojnosť
Tento produkt som si vybral preto, lebo podobný produkt zakúpený u Vás mi fungoval k spokojnosti asi 20 rokov.
Priamo vo Vašej internetovej ponuke som tento produkt nenašiel a hľadal som aj náhradné riešenie. Nakoniec som objavil inú cestu k Vám, čomu som sa potešil, pretože u Vás nakupujem rád.
Tento produkt používam hlavne z dôvodu šetrenia energie. Málokto si uvedomuje, že spotrebiče aj vo vypnutom stave, tzv. stand-bye, majú až nečakane veľkú spotrebu. Všetky spotrebiče, u ktorých som zistil vo vypnutom stave merateľnú spotrebu, vypínam z elektrickej siete pomocou diaľkovo ovládateľných zásuviek vždy, kedy zariadenie nepoužívam. Hoci som vpredošlom výrobku mal väčší počet zásuviek aj tento počet mi vyhovuje.
Pretože ceny energií stúpajú, je tento spôsob stále aktuálnejší.
dobré
Dobré
Odporucam
- Dobra kvalita za lacne peniaze
Odporucam
Spĺňa požiadavky nezistili sa nedostatky
- Kvalitne prevedenie
ešte nezapojené
Síce to tvrdí, že je to "prepäťová ochrana", ale z môjho pohľadu je to preglorifikovaná predlžovačka. Kupoval som najmä kvôli množstvu zásuviek a dlhému káblu, ktorý je dnes na predlžovačkách skôr vzácnosť.
Je to pre IP44
Výhodou produktu je jeho dlhodobá stálosť na trhu
a teda možnosť doplnenia, resp. výmeny pri starších inštaláciách.
Dizajn je nadčasový a hodí sa aj k súčasným inštaláciám.
Produkty "Tango" treba udržať na trhu za každú cenu !!!
Výhodou produktu je jeho dlhodobá stálosť na trhu
a teda možnosť doplnenia, resp. výmeny pri starších inštaláciách.
Dizajn je nadčasový a hodí sa aj k súčasným inštaláciám.
Produkty "Tango" treba udržať na trhu za každú cenu !!!
- Vypínač priamo na rozdvojke
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »